Huisartsenpraktijk Van der Ven is geopend op:
maandag t/m donderdag van 08:00u - 17:00u vrijdag 08.00u-12.00u
Telefoonnummer:
078-6133652
Telefoonnummer: 078-6133652
Geopend op: maandag t/m donderdag van 08:00u - 17:00u vrijdag 08.00u-12.00u

Medewerkers

Michiel van der Ven

Michiel van der Ven
Huisarts en Kaderhuisarts Diabetes (praktijkhouder)

Michiel is ruim 20 jaar huisarts in Dordrecht. Is daarnaast als huisartsopleider verbonden aan de huisartsopleiding van de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Tevens is hij parttime werkzaam als huisarts in De Hoop, een ggz-instelling voor verslavingszorg in Dordrecht.

Michiel is sinds september 2012 Kaderhuisarts Diabetes.

Ina Verhagen

Ina Verhagen
Verpleegkundig Specialist (praktijkhouder)

Ina is Verpleegkundig Specialist MSc. Zij heeft hiervoor de Master Advanced Nursing Practice gevolgd. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg, onder andere ziekenhuiservaring op afdeling Intensive Care/Coronary Care.

Verpleegkundig specialisten zijn zorgprofessionals met een relatief nieuwe functie in de gezondheidszorg. Zij integreren als zelfstandig behandelaar of medebehandelaar medische en verpleegkundige zorg binnen het eigen deskundigheidsgebied. Ina is VS intensieve zorg bij somatische aandoeningen.

 

 

Astrid van Dorst

Astrid van Dorst
Praktijkassistente

Astrid werkt op dinsdag en woensdag.

 

 

Monique Mes

Monique Mes
Praktijkassistente

Monique werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

 

De assistentes maken afspraken voor het spreekuur en huisbezoeken. U kunt bij hen terecht voor allerlei praktische vragen, uitslagen en advies. Naast deze administratieve functie draaien zij het wrattenspreekuur, maken ecg's, doen eenvoudig laboratoriumonderzoek, bloeddrukmetingen en oren uitspuiten. Dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de huisarts. 

Annie Teekman

Annie Teekman
Praktijkondersteuner-somatiek

Annie werkt op woensdag als praktijkondersteuner-somatiek (poh-somatiek) in onze praktijk. Zij ondersteunt de huisarts met het verlenen van zorg aan patiënten met een lichamelijke chronische aandoening, te weten: diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten. Zij geeft informatie, begeleiding en voert controle-onderzoeken uit. Dit alles onder verantwoordelijkheid en supervisie van de huisarts.

Paulien Schalk

Paulien Schalk
Praktijkondersteuner-ggz

Paulien werkt op dinsdagochtend en vrijdagmiddag als praktijkondersteuner-ggz (poh-ggz) in onze praktijk. Zij ondersteunt de huisarts met het verlenen van zorg aan patiënten met psychische en / of psycho-sociale problemen. De poh werkt onder verantwoordelijkheid en supervisie van de huisarts.

Esther Neumann

Esther Neumann
Huisarts

Esther werkt op vrijdag in de praktijk. Zij is in 2012 afgestudeerd als huisarts. 

Suzanne de Vries
Praktijkassistente

Patrick Liem

Patrick Liem
Huisarts in opleiding